Welkom bij Casimir
Casimir is een bureau dat erop gericht is om het midden- en kleinbedrijf met haar multidisciplinaire team actief te ondersteunen. Daarnaast adviseren wij met deze expertise ook overkoepelende organisaties en de overheid.

Wat doen we?
Casimir biedt ondersteuning door middel van advies, financiële administratie en projectleiding

Bedrijfsadvies

Het resultaat zal niet alleen bestaan uit een rapportage maar vooral uit een aan de praktijk getoetste werkende oplossing. Adviseurs met een gedegen opleiding en gerichte werkervaring opgedaan in het bedrijfsleven, zullen u ondersteunen bij het oplossen van uw vragen. Onze specialisaties zijn:Het resultaat zal niet alleen bestaan uit een rapportage maar vooral uit een aan de praktijk getoetste werkende oplossing. Adviseurs met een gedegen opleiding en gerichte werkervaring opgedaan in het bedrijfsleven, zullen u ondersteunen bij het oplossen van uw vragen. Onze specialisaties zijn: 

  • Commercieel beleid
  • Personeel & Organisatie
  • Bedrijfscommunicatie
  • Financiën en administratieve organisatie
  • Informatietechnologie
  • Kwaliteitmanagement

De combinatie van deze specialisaties maakt van onze groep medewerkers een multidisciplinair team. Een team dat in staat is om snel en flexibel in te spelen op de meest uiteenlopende opdrachten en vraagstukken.

Klankbord
Soms komt u er niet uit. Uw gedachten blijven in een cirkeltje ronddraaien. Maar wanneer u uw probleem aan iemand vertelt, komt de oplossing soms vanzelf in u op.

Milieuvergunningen
Welke milieuvergunning moet ik hebben? Heb ik wel een milieuvergunning nodig? Bij wie moet ik hem aanvragen: bij de gemeente of de provincie? Aan welke eisen moet ik dan voldoen? Casimir weet het antwoord op deze vragen en biedt ondersteuning bij het aanvragen van een milieuvergunning.

Wil u de aanvraag zelf verzorgen dan kan ‘deze site’ u een eind opweg helpen.

Indien u vragen heeft of ondersteuning wenst bij het indienen van uw vergunningsaanvraag neem u dan gerust contact met ons op.

Casimir

Een abonnement op advies!

Casimir

Mijn ambitie is sterven van uitputting, niet van verveling

Agnus Grossart

Casimir

En het probleem is: als je niets riskeert, riskeer je zelfs meer

E Jong

Casimir

Grote firma's zijn geslaagde kleine firma's

Robert-Townsend

Werkwijze

Bij het uitvoeren van de opdrachten wordt zo snel mogelijk bij de directie tot de essentie van de zaak doorgedrongen en vervolgens een oplossing besproken en doorgevoerd.
Casimirs kracht is ervoor te zorgen dat die oplossing daadwerkelijk wordt doorgevoerd. Praktisch invoeren zoals een ondernemer het zelf ook zou doen, maar waar hij de tijd niet voor heeft of het hem/haar aan specifieke kennis ontbreekt. Geen dikke rapporten, geen termen als sturing, genereren, realiseren, trechteren, doorcommuniceren, etc., maar praktische maatregelen.

Klanten

Voor een aantal grote (branche-)organisaties en daarmee voor de daaronder vallende honderden kleinbedrijven is reeds een uiteenlopend dienstenpakket geleverd. Maar ook voor de overheid en non-profit-organisaties biedt Casimir een aantal diensten aan.

Bedrijfsvisie

Casimirs adviseurs zijn praktisch. De dure woorden en chique rapporten die in de adviesbranche voorkomen zijn nooit aanwezig geweest en zullen er ook nooit komen!

Bedrijfsadvisering

Administraties

Projecten

Adres

Kellenseweg 4
4004 JD Tiel

Telefoon

026 4822500

E-mail

info@casimir.nl

Neem contact met ons op